قبل از اینکه این کار رو انجام بدم
توی تایپیک گیگابایت چیزی دستگیرم نشد بحث من مشکل داغ کردن غیر طبیعی پردازنده اینتل هست
خود فن کولر خمیر سیلیکون داشت
چطور پردازنده ده سال پیش که خیلی ضعیف تر هست و از نظر امنیتی و ... با فن آوری جدید اصلا غیر قابل رقابت هست
حتی یک بار هم خمیر سیلیکون نزدم حتی یه بار که بازش کردم گفتم این چیه پاکش کردم و الان نصف و نیمه و خشک شده هست خمیرش
یعنی بود و نبودش یکی هست !!!
ولی این نسل جدید با بهترین فن کولر ( دست کم با بودجه من ) + خمیر سیلیکون توی سرما هم به صد در جه می رسه
من حس می کنم مشکل اصلا کاری به این فن کولر نداره
نشان به این نشان که من درایورهای مادربورد رو نصب کردم + نصب دایرکت ایکس ده
نتیجه این شد که در شرایط کاری مشابه : توی محیط ویندوز گرما از 100 درجه به 35 تا 55 رسید
قبلش دما از 45 شروع و با دیدن فیلم و کارهای ساده به 100 درجه می رسید و یک بار هم خاموش نشد !!!
نتیجه اینکه اگر مشکل خمیر سیلیکون داشت و فن کولر چطور الان با نصب اون درایورها + دایرکت ایکس ده یا یازده
مشکل تا 80 % حل شد ؟ ( البته فقط در محیط ویندوز ... در ستاپ - بایوس خطای دما و فن کولر می ده ! )
یعنی مشکل چیز عادی معمولی همگانی نیست من دو هفته هست کل اینترنت رو گشتم هر کار گفتن کردم
داستان فراتر از راه حل های ساده و دم دستی هست یا مشکل تنظیمات داره یا خدای ناکرده معیوب بودن قطعه که اینم فکر نکنم
یک هارد یک ترابایت وسترن دیجیتال نو خریدم همون اول کار اصلا نشد روش ویندوز هفت نصب کنیم و حتی نشد پارتیشن بندی کنیم دادیمش گارانتی یعنی انگار از اول مشکل داشت بعدش مانیتور هست که همون قدیمی ها هست سی آر تی CRT وقتی به نمایشگرهای جدید ال ای دی می زنم ده درجه ای گرما کمتر می شه !!!